Hoe kan ik aanstellingsbesluiten downloaden?

Als u bent ingelogd klikt u in het takenmenu op 'Aanstellingsbesluiten uitvoeren’. In het scherm dat nu opent ziet u een lijst met verkeersregelaars die u kunt aanstellen. Als u het selectievakje voor de naam van de desbetreffende persoon aanvinkt wordt deze geselecteerd. U kunt meerdere personen selecteren door meerdere selectievakjes aan te vinken. Zodra u op de knop ‘Aanstellingsbesluiten uitvoeren' drukt, worden de aanstellingsbesluiten gedownload.

Add Feedback