Na het registreren en het verzilveren van de code opent het volgende scherm niet, wat nu?

Het kan zijn dat Javascript uitgeschakeld is op uw computer zodat de website op een foutmelding vastloopt. Dit kunt u controleren op http://www.enable-javascript.com/nl/.
Staat Javascript wel aan en blijft u toch de foutmelding houden, dan kunt u overwegen om de aanvraag te voltooien in een andere internetbrowser zoals Chrome of Firefox. Chrome is gemakkelijk te downloaden via http://www.google.nl/intl/nl/chrome/browser/ en Firefox via https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/.

Add Feedback